Global searching is not enabled.
Skip to main content

Echipa UpED

Echipa de profesioniști cuprinde profesori cu experiență, marea majoritate având gradul didactic I, personalități recunoscute în mediul educațional, atât în comunitățile lor cât și la nivel național. Membrii echipei au o vastă experiență la catedră, dar sunt și autori de manuale educaționale, ghiduri profesionale și/sau resurse educaționale deschise.

Membrii echipei UpEd au abilități complexe în utilizarea tehnologiilor în educație, asigurând astfel un nivel ridicat pentru furnizarea de programe de pregătire în mediul online. 

Echipa UpEd oferă oportunități de experimentare și învățare diverse, dincolo de cadrul formal. Suntem aproape de elevi și părinți pentru a obține împreună cele mai bune rezultate.

Echipa UpEd a selectat cu mare grijă profesorii și consilierii, în special dintre cei cu care am colaborat în diverse programe educaționale și care au demonstrat o pregătire profesională  la cel mai înalt nivel, pasiune și implicare.

Împreună cu noi veți beneficia de cele mai noi și inovatoare instrumente și resurse educaționale.

Echipa UpEd oferă o bună practică educațională, transpusă și adaptată creativ, pentru nevoile elevilor, prezente și viitoare.


Oferim servicii educaționale personalizate pentru:

  • Învățământ primar
  • Limba și literatura română, nivel gimnazial și liceal
  • Matematică, nivel gimnazial și liceal
  • Fizică, nivel gimnazial și liceal
  • Limbi moderne
  • Informatică

Echipa UpEd are peste 100 de ani Experiență cumulată în domeniul educației!


        echipa uped